Resultaat 1 - 10 (van 118)

Weergaveopties:

• Mama Lokaal in de Bibliotheek Vinkeveen Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Vinkeveen

Deze vrijdagochtend zijn alle zwangeren en jonge moeders weer van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Vinkeveen.

• Mama Lokaal in de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Mijdrecht

Deze vrijdagochtend zijn alle zwangeren en jonge moeders weer van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Mijdrecht.

• Tabletcafé in de Bibliotheek Maarssenbroek Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Elke 4 weken | de Bibliotheek Maarssenbroek

Heeft u een tablet en wilt u hier optimaal gebruik van kunnen maken? Kom dan naar het Tabletcafé! Voor iedereen die een tablet heeft en daar graag meer over wil leren, organiseert de Bibliotheek samen met Welzijn Stichtse Vecht elke laatste vrijdagmorgen van de maand van 11.00 – 13.00 uur een tabletcafé in de Bibliotheek Maarssenbroek.

• PlusBus naar de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | Elke 3 weken | de Bibliotheek Mijdrecht

De PlusBus rijdt om de 6 weken op vrijdag naar de Bibliotheek in Mijdrecht. U wordt opgehaald vanaf 12.30 uur. Leest u graag boeken, maar is het lastig om zelf naar de Bibliotheek te gaan en uw boeken te halen? De PlusBus biedt dan uitkomst. Om mee te gaan met de PlusBus kunt u zich aanmelden via het Klantcontactcentrum van Tympaan-De Baat 0297- 760 260. Kosten voor deheen- en terugrit zijn € 3. U bent van harte welkom om het een keertje uit te proberen. Voor meer informatie kunt u kijken in het Nieuwsblad van de PlusBus.

• Inloopmiddag PC-hulp in de Bibliotheek Abcoude Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke 2 weken | de Bibliotheek Abcoude

SeniorWeb De Ronde Venen verzorgt iedere 2e en 4e vrijdagmiddag van de maand een inloopmiddag in de Bibliotheek Abcoude, van 14.00-16.00 uur.

• Inloopmiddag PC-hulp in de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Mijdrecht

SeniorWeb De Ronde Venen verzorgt iedere maandag en woensdag een inloopmiddag in de Bibliotheek Mijdrecht, van 14.00-16.00 uur.

ma 01 mei

• Samen-Werken aan werk met het Inbetween Café en de Bibliotheek Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke 4 weken | de Bibliotheek Maarssenbroek

Het Inbetween Café Maarssen en de Bibliotheek Werken Samen in hun dienstverlening aan werkzoekenden.

di 02 mei

• Voorleespret de Bibliotheek Abcoude Bekijk details

Van 16:00 tot 16:30 | Elke 2 weken | de Bibliotheek Abcoude

Alle peuters en kleuters met hun ouders, opa's, oma's of oppas zijn van harte welkom bij het voorlezen. Aanmelden is niet nodig.

di 02 mei

• Mama Lokaal in de Bibliotheek Abcoude Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Abcoude

Deze woensdagochtend zijn alle zwangeren en jonge moeders weer van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Abcoude.

wo 03 mei

• Inloopmiddag PC-hulp in de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details