Kinderen tot 18 jaar betalen niets voor de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 25 april 2017 10:22

Kinderen waren altijd al gratis lid van de Bibliotheek, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen kunnen lezen en informatie kunnen zoeken voor school of voor hun hobby, zonder dat ze dat geld kost.

En met onze nieuwe voorwaarden betalen leden geen leengeld, te-laatgeld en reserveringskosten meer. Dat betekent voor kinderen en jongeren tot 18 jaar dat ze helemaal gratis lid zijn van de Bibliotheek. Dus ook als ze een boek willen reserveren uit een andere Bibliotheek of een keer iets te laat terugbrengen, betalen ze niets.

Met een abonnement op de Bibliotheek kunnen kinderen 10 materialen tegelijk lenen, ze kunnen 5 materialen tegelijk reserveren, ze kunnen luisterboeken downloaden met de LuisterBieb-app en ze kunnen een beperkt aantal e-books per jaar lenen.