Luisteren voor je lijst

Gepubliceerd op: 15 februari 2017 11:00

Te laat begonnen met lezen voor je literatuurlijst? Kies dan een luisterboek. Met de app 'Luisteren voor je lijst' kan je boeken luisteren van Tommy Wieringa tot Harry Mulisch en van Jan Terlouw tot Kees van Kooten.

De gratis LuisterBieb-app is eenvoudig te downloaden naar je tablet of smartphone.

Als lid van de Bibliotheek heb je toegang tot alle luisterboeken. Ben je geen lid? Dan heb je toegang tot een selectie luisterboeken.*

In de ‘Luisteren voor je lijst-selectie’ staan titels voor VMBO als HAVO en VWO. De luisterboeken zijn via wifi te downloaden.* Daarna kan je altijd en overal luisteren naar boeken van de literatuurlijst. Bijvoorbeeld tijdens het sporten of het lopen van je krantenwijk.

* Ben je nog geen 18? Dan kan je gratis lid worden van de Bibliotheek. Het kost je helemaal niets, je betaalt zelfs geen leengeld, te-laatgeld of reserveringskosten meer!