Wat is BiebPanel

Met BiebPanel doet de Bibliotheek onderzoek; leden én niet-leden kunnen via BiebPanel hun mening geven. Panelleden krijgen vier keer per jaar een uitnodiging voor deelname aan een onderzoek. Afhankelijk van het onderwerp van het onderzoek leveren de reacties via BiebPanel vaak concrete verbeterpunten op, die we zo snel mogelijk verwerken. De rapportages van de onderzoeken ontvangen wij ongeveer 10 weken nadat de panelleden de vragenlijsten hebben ingevuld. Het kan daardoor even duren voordat u de resultaten hier kunt teruglezen.

Laat uw stem horen

Wilt u meedenken met de Bibliotheek en uw mening geven over collectie, inrichting of activiteiten?

BiebPanel onderzoek onder niet-leden

U vindt hier de uitkomsten van het BiebPanel-onderzoek onder niet-leden. De vraag was waarom niet-leden die graag lezen, muziek luisteren of films kijken niet naar de Bibliotheek gaan.