Voordeel met je Biebpas

Als lid van de Bibliotheek kunt u gebruik maken van aantrekkelijke kortingen op kunst & cultuur, educatie en natuur.

Op vertoon van uw biebpas krijgt u allerlei voordeel bij theaters, musea, bioscopen, dierenparken, festivals, cursussen, attractieparken en nog veel meer.

Hieronder vindt u de aanbiedingen in deze regio. Kijk voor alle voordeelacties in het hele land op de website www.voordeelmetjebiebpas.nl. 

-

Speciaal voor senioren: volg met korting een cursus van iPad4Senior
Heeft u een tablet en wilt u wegwijs worden op het apparaat? Of wilt u met uw computer of laptop overstappen op Windows 10? De firma iPad4Senior geeft cursussen speciaal voor senioren vanaf 65 jaar. 

Bibliotheekleden krijgen 10,00 euro korting voor een basiscursus of een opfriscursus. 
In de agenda vindt u de cursussen van iPad4Senior.

-

Leen met korting een kunstwerk via KuRVe
Gemeente De Ronde Venen heeft een prachtige kunstcollectie van gerenommeerde kunstenaars in bezit. Deze collectie wordt beheerd door de Stichting Kunstuitleen De Ronde Venen (KuRVe). Een groot deel van de collectie is te leen en kunt u thuis aan de muur hangen. Per maand betaalt u € 5,00 huur. Met een Bibliotheekpas krijgt u de eerste maand gratis. 

Op de website www.kurve.nl kunt u alle kunstwerken bekijken en een werk uitkiezen om gedurende minimaal drie maanden en maximaal één jaar te lenen.

Binnenkort wordt het aanbod dubbel zo groot. Kurve heeft nieuwe werken gekregen. Die zijn al gefotografeerd, maar moeten nog allemaal op de website gezet worden.

-

Vechtstreekmuseum Maarssen
Het Vechtstreekmuseum in Maarssen biedt met exposities en activiteiten een kijkje in de rijke cultuurhistorie van de streek. Zo zijn er in het verleden tentoonstellingen geweest over het Amsterdam-Rijnkanaal, het Joods verleden van de regio en vondsten uit de Vecht. 
Naast de vaste tentoonstelling over de buitenplaatsen in de Vechtstreek worden er steeds deeltentoonstellingen georganiseerd. In 2016 zal het thema zijn (Ver)bouwen in de Vechtstreek.
Tevens organiseert het Vechtstreekmuseum geregeld wandelingen en workshops. 

Op vertoon van uw Bibliotheekpas ontvangt u 25% korting op de toegangsprijs, geldig voor maximaal 2 personen per pas. 
Kijk voor meer informatie en prijzen op www.vechtstreekmuseum.nl

-

Blokfluit proefles met korting in Abcoude
Lijkt het je leuk om muziek te maken? Wil je graag noten leren lezen? Probeer dan eens een proefles blokfluit. Je kunt al heel snel leuke liedjes spelen. En ongelooflijk wat je allemaal nog meer kunt doen met een blokfluit. Laat je verrassen!

-

Viool proefles met korting in Baambrugge
Voor maar 2 euro krijgen kinderen een proefles viool spelen. Samen plezier beleven in muziek maken is het motto van viooldocente Martha Roegholt uit Baambrugge. Kinderen leren in de proefles van één uur de viool en strijkstok goed vasthouden, de namen van de snaren kennen en ze spelen bij de CD een vrolijk tokkelliedje.

  • Op vertoon van de biebpas slechts € 2,00, niet-leden betalen € 8,00.
  • 1e Vrijdagmiddag van de maand (behalve in de vakanties).
  • Graag vooraf aanmelden via de website: martharoegholt.nl  

-

Voordelig kennismaken met de Speelotheek Maarssen
U kunt voordelig kennismaken met het ruime aanbod aan speelgoed van Speelotheek Maarssen. Bij de Speelotheek vindt u speelgoed voor kinderen van 0 tot 10 jaar.

Op vertoon van uw pas krijgt u 20% korting. Voor een knipkaart 6 betaalt u € 8,00 in plaats van € 10,00 en voor het lidmaatschap van één jaar betaalt u € 25,60 in plaats van € 32,00.

  • De Speelotheek is gevestigd in het pand van de Bibliotheek Maarssendorp op het Harmonieplein.
  • Openingstijden: woensdag 14.00-15.30 uur en zaterdag 10.00-12.30 uur.
  • Kijk voor meer informatie op www.speelotheek-maarssen.nl of kom langs op de benedenverdieping van de Bibliotheek.