Resultaat 21 - 29 (van 29)

• Oefenen met Nederlands praten? Kom naar de Taalkamer!

29 september 2017

Is Nederlands niet uw eigen taal? Wilt u graag beter Nederlands leren praten? Vindt u het lastig met anderen in contact te komen? Of kent u iemand die graag Nederlands wil oefenen? Kom dan naar de Taalkamer.

Bekijk details van Oefenen met Nederlands praten? Kom naar de Taalkamer!

• Iedere week: Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Maarssenbroek

27 september 2017

Vragen over het lenen van e-books, het online reserveren of het gebruik van de Bibliotheek App? Problemen met uw e-mail of een foutmelding die u niet begrijpt? Ontdekken hoe u kunt Skypen of Whatsappen met familie in het buitenland? Of een afspraak maken bij de gemeente voor bijvoorbeeld het verlengen van uw ID-kaart? Kom dan naar het Digitaal Vragenuur.

Bekijk details van Iedere week: Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Maarssenbroek

• Maak kennis met verrassende muziek via Muziekweb Playlist

24 juli 2017

Nog even nagenieten van de Tour de France, of van het North Sea Jazz Festival? Of in de vakantiestemming komen met lekkere vakantiemuziek? Dat kan met de nieuwe Muziekweb Playlist.

Bekijk details van Maak kennis met verrassende muziek via Muziekweb Playlist

• Kinderen tot 18 jaar betalen niets voor de Bibliotheek

25 april 2017

Kinderen zijn gratis lid van de Bibliotheek, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen kunnen lezen en informatie kunnen zoeken voor school of voor hun hobby, zonder dat ze dat geld kost.

Bekijk details van Kinderen tot 18 jaar betalen niets voor de Bibliotheek

• Luisteren voor je lijst

15 februari 2017

Te laat begonnen met lezen voor je literatuurlijst? Kies dan een luisterboek. Met de app 'Luisteren voor je lijst' kan je boeken luisteren van Tommy Wieringa tot Harry Mulisch en van Jan Terlouw tot Kees van Kooten.

Bekijk details van Luisteren voor je lijst

• De Bibliotheek introduceert 'Online cursussen van de Bibliotheek'

27 oktober 2016

Als lid van de Bibliotheek kunt u een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.

Bekijk details van De Bibliotheek introduceert 'Online cursussen van de Bibliotheek'

• De Bibliotheek maakt je rijker!

25 oktober 2016

Dat je voor het lenen van boeken naar de Bibliotheek kan, is voor veel mensen natuurlijk wel bekend. Zowel kinderen als volwassenen weten ons daar ook wel voor te vinden. Maar wat veel mensen vaak niet weten, is het grote aanbod aan andere activiteiten, waar de Bibliotheek bol van staat.

Bekijk details van De Bibliotheek maakt je rijker!

• Unieke Fonos-collectie binnenkort beschikbaar via Muziekweb

29 juni 2016

Muziekweb heeft in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid een grote collectie Nederlandse muziek toegankelijk gemaakt. Dit zogenaamde Fonos-archief bestaat uit gedigitaliseerde muziek van Nederlandse bodem. Dit nieuwe muziekaanbod gaat terug tot de jaren 50.

Bekijk details van Unieke Fonos-collectie binnenkort beschikbaar via Muziekweb

• De Bibliotheek zoekt schrijvers

4 augustus 2015

De Bibliotheek zoekt schrijvers. Alle auteurs uit De Ronde Venen en Stichtse Vecht nodigen wij van harte uit contact met ons op te nemen!

Bekijk details van De Bibliotheek zoekt schrijvers