Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Abcoude

6 augustus 2019, van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Abcoude

Vragen over het lenen van e-books, het online reserveren of de Bibliotheek App? Problemen met uw e-mail of een foutmelding die u niet begrijpt? Ontdekken hoe u kunt Skypen of Whatsappen met familie in het buitenland? Of een afspraak maken bij de gemeente voor bijvoorbeeld het verlengen van uw ID-kaart? Kom dan naar het Digitaal Vragenuur.

Elke dinsdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur is er een Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Abcoude. U bent van harte welkom met al uw vragen op digitaal gebied. Deskundige vrijwilligers van SeniorWeb De Ronde Venen en medewerkers van de Bibliotheek zijn aanwezig om uw digitale vragen te beantwoorden.

U kunt terecht met uw vragen op het gebied van tablets (iPad of Android), smartphones, laptops, e-books en internet. Het inloopspreekuur is gratis, u hoeft zich niet vantevoren aan te melden en u hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn.

Neem als het kan uw eigen smartphone, tablet, iPad of laptop mee, zodat we u op uw eigen apparaat op weg kunnen helpen. En hebt u vragen over e-books en hebt u al een e-bookaccount, neem dan ook uw accountgegevens (inlognaam + wachtwoord) mee.

Het vragenuur is bedoeld voor mensen die zich digitaal wel redden, maar even vast zijn komen te zitten. Het is geen cursus of training, maar een gratis inloop waarbij mensen met een korte uitleg weer verder aan de slag kunnen.