Het gemak van computer, tablet en telefoon, infomiddag in de Bibliotheek Abcoude

15 januari 2019, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Abcoude

De samenleving wordt steeds digitaler ingericht. De afvalkalender krijg je niet meer in de bus maar moet je downloaden. De NOS verwijst in de journaals voor méér informatie naar de website of de app. Reizen doe je met een OV-chipkaart, en je treinreis plannen doe je via internet. De computer, tablet en telefoon kúnnen het leven makkelijker maken. Maar hoe werkt dit allemaal?

De Bibliotheek organiseert samen met OBV Abcoude en SeniorWeb De Ronde Venen, een informatiemiddag over ‘het gemak van computer, tablet en telefoon’. Namens SeniorWeb zal Frank Huymans aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Frank is ambassadeur van SeniorWeb en tevens vrijwilliger in de Bibliotheek.
In de Bibliotheek leert hij senioren hoe je een computer gebruikt, wat internet is, en hoe je internet kunt gebruiken. Hij vertelt er graag over en kan uw vragen over digitale zaken beantwoorden. Hij kan u ook alles vertellen over de mogelijkheden van SeniorWeb. Laat u inspireren door zijn kennis en enthousiasme.

U bent van harte welkom in de Bibliotheek Abcoude, 15 januari van 14.00 – 16.00 uur. Neem eventueel uw opgeladen tablet, telefoon of laptop mee.
U hoeft zich niet aan te melden. De koffie en thee staan voor u klaar.