Een gezondere leefstijl in 100 dagen

8 oktober 2022 | de Bibliotheek Mijdrecht

Kosten: € 125,00 voor 5 workshops

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil jij fitter worden, meer energie krijgen, een paar kilo’s kwijt? Dat kan met een gezondere leefstijl! Want met gezonder eten, meer bewegen en meer ontspanning voel je je beter en blijf je gezonder. Vanaf 8 oktober start in de Bibliotheek Mijdrecht een leefstijl programma. Met 5 workshop in de Bibliotheek en met beweegvideo’s en recepten om thuis te doen.

5 workshops in de Bibliotheek Mijdrecht

In de workshops bepaal je een concreet doel voor de komende 100 dagen. Bijvoorbeeld 5 kilo afvallen? Opbouwen naar een half uur per dag bewegen? Iedere dag groente en fruit? Je bepaalt zelf je doel en je knipt het op in kleine stappen. Dan is het makkelijker om die stap te zetten. Iedere week een kleine stap brengt je in 100 dagen een heel stuk verder. In de workshops leer je van alles over een gezondere leefstijl en krijg je praktische tips, bijvoorbeeld over gezond eten; hoe lees je een etiket, wat zijn gezonde koolhydraten?

Beweegvideo’s en recepten, om thuis te doen

Anja heeft een online trainingscentrum. Hierin vind je recepten, beweeg video’s, en tips. Praktische dingen die je helpen je doel te halen. Alle deelnemers krijgen toegang tot een besloten groep, en je kunt daar je vragen stellen en tips uitwisselen.

Speciaal voor inwoners van gemeente De Ronde Venen

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door steun vanuit het Preventie Akkoord van gemeente De Ronde Venen en is onderdeel van het programma Samen Vitaal. Daarom kun je nu gebruik maken van het actietarief van € 125,- (normale prijs € 250,-).

De workshops zijn in de Bibliotheek Mijdrecht
Op de zaterdag: 8 oktober, 15 oktober, 12 november, 10 december, 14 januari 2023.
De eerste groep van 11 tot 12.30 uur, de tweede van 14.00 uur tot 15.30 uur.

Er kunnen maximaal 16 mensen meedoen. Wees er dus snel bij.
Fit worden en kilo’s kwijtraken, met een gezonde leefstijl? Kom nu in beweging!

Meer informatie en aanmelden

Wie is Anja Lefeber

Anja is Leefstijlcoach bij Energieke Leefstijl en woont in Abcoude. Zij helpt je om op een praktische manier gezonder te leven en je fit te voelen. Anja is geregistreerd bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) en gespecialiseerd in voeding en beweging.