JobOn workshop ‘Jezelf voorstellen en online solliciteren'

12 april 2021, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Mijdrecht of online

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tijdens deze bijeenkomst staat het leren en vergroten van sollicitatievaardigheden centraal en gaan deelnemers aan de slag met interactieve oefeningen.

Bij een JobOn bijeenkomst ontmoet je andere werkzoekenden en ga je interactief aan de slag en vergroot je je sollicitatievaardigheden. In iedere bijeenkomst ontvang je praktische tips en handvatten die waardevol zijn bij het zoeken naar een andere baan.
Dit aanbod voor werkzoekenden is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, en de Koninklijke Bibliotheek. “JobOn gelooft in de kracht van ontmoetingen en organiseert netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen voor mensen die op zoek zijn naar een passende baan.

Jezelf voorstellen en online solliciteren
Pitchen… Iets over jezelf vertellen, het blijft lastig. En al helemaal nu het steeds vaker online moet. Vertel je te veel, dan is iedereen afgehaakt, maar een uiteenzetting van je werkervaring is ook niet echt inspirerend.
Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je weten hoe je een goede pitch houdt en waar je aan moet denken? Tijdens deze netwerkbijeenkomst leer je hoe je jezelf kort en bondig presenteert. We gaan stapsgewijs bezig met een goede pitch en met het oefenen ervan. Je ontvangt feedback van de andere deelnemers, die net als jij in-between-jobs zijn, samen bereid je je voor op een online sollicitatiegesprek.

Deze gratis bijeenkomst is speciaal bedoeld voor inwoners van de gemeentes Stichtse Vecht en De Ronde Venen.Graag vooraf aanmelden. Stuur een mail naar mijdrecht@bibliotheekavv.nl of bel 0297-281476 (tijdens openingstijden). Je ontvangt na je aanmelding de praktische informatie over de bijeenkomst of de link naar de bijeenkomst als wij deze via Zoom organiseren.

Meer informatie over deze bijeenkomsten en ons aanbod voor werkzoekenden vind je hier.