JobOn netwerkbijeenkomst in de Bibliotheek Mijdrecht

2 november 2020, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Mijdrecht

Tijdens een JobOn bijeenkomst ontmoet je andere werkzoekenden en werk je samen aan het vergroten van je sollicitatievaardigheden. Dit aanbod voor werkzoekenden is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, en de Koninklijke Bibliotheek. JobOn gelooft in de kracht van netwerken en organiseert netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen voor mensen die op zoek zijn naar een passende baan.

In de Bibliotheek ontmoeten steeds vaker bezoekers elkaar en delen zij hun kennis en informatie. Door het leggen van nieuwe netwerkcontacten en het opdoen van praktische tips en handvatten kunnen we inwoners informeren en inspireren bij het zoeken naar een nieuwe baan.

Maandag 2 november is het thema ‘Worden wie je bent’. Je krijgt inzicht in jouw unieke eigenschappen, wat voor jou belangrijk is en wat je verdiensten zijn. Hiermee kun je je persoonlijke profiel versterken. Aan het eind van de ochtend ga je naar huis met veel praktische tips en handvatten.

Deelname is gratis. Wel graag vooraf aanmelden. Stuur een mail naar info@bibliotheekavv.nl of bel 0297-281476 (tijdens openingstijden).
Bij de bijeenkomst volgen wij de richtlijnen van het RIVM.