Lezing: Muziek en het brein

29 september 2021, van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Maarssendorp

Muziektherapeut en Hogeschooldocent Gerben Roefs en Danielle Jurriens geven een lezing over de invloed van muziek op het brein.

Project voor langdurige zorg en ondersteuning ouderen
Deze lezing is de tweede van een serie van drie en is gestart met subsidie van ZonMW, een project om de langdurige zorg en ondersteuning van ouderen door diverse professionals beter op elkaar af te stemmen door het starten van een specifiek ouderen spreekuur. Uit onderzoek onder ouderen blijkt dat er grote behoefte is andere mensen te ontmoeten via een interessante lezing en daar over met elkaar te praten.

• Datum: 29 september, van 10.00 tot 11.30 uur
  • Plaats: Bibliotheek Maarssendorp, Harmonieplein
  • Vanwege de Corona-maatregelen is er plaats voor max. 15 personen en is aanmelden tevoren nodig
  • Aanmelden bij Daphne de Vette, mail: d.devette@welzijnsv.nl of tel. 0346-290710
  • Voor een kopje koffie of thee wordt gezorgd.