Zoom-workshop: Gezinsbalans

1 juli 2020, van 20:00 tot 21:30 | de Bibliotheek online

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De zorg voor je (jonge) gezin combineren met je werk en je sociale leven is een behoorlijke uitdaging. Het is een fase wat vaak als de drukste periode van je leven ervaren wordt. Als ouder dien je namelijk multifunctioneel te zijn en dat zorgt soms voor onrustige momenten voor jezelf én voor je gezin.

Hoe houd je in deze hectische fase van je leven alle ballen in de lucht zonder er zelf aan onderdoor te gaan? Tijdens deze 1,5 uur durende workshop staat deze vraag centraal. Je gaat samen met andere ouders in gesprek en op zoek naar creatieve oplossingen die zorgen voor meer balans in je gezinsleven.

Met Zoom kun je met elkaar videobellen. Net zoals bij een ‘normale workshop’ kun je elkaar zien, met elkaar praten en ook chatten. De workshopbegeleider kan ook haar computerscherm delen waardoor er op die manier -ter ondersteuning van het thema- informatie gedeeld kan worden. Je kunt Zoom eenvoudig gebruiken vanaf je desktop of laptop, maar er zijn ook apps beschikbaar voor je smartphone en tablet. Zoom is gratis.

Deelname is gratis na aanmelding. Omdat de Zoom Workshop net als onze andere workshops interactief is, zijn er maximum 10 deelnemers. Als de animo groter is, wordt en nog een workshop georganiseerd.