Werkzoekenden ontmoeten elkaar in de Bibliotheek Maarssenbroek

1 mei 2019, van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Maarssenbroek

Bibliotheek Maarssenbroek organiseert samen met de stichting DeBroekriem een meet-up voor werkzoekenden. Samen met andere werkzoekenden gaan deelnemers aan de slag om een netwerkplan te maken.

Online en offline netwerken

Solliciteren is méér dan het versturen van je CV en motivatie naar aanleiding van een vacaturetekst.
Tegenwoordig worden heel veel openstaande functies vervuld zonder dat een vacaturetekst geplaatst wordt. Organisaties maken gebruik van hun netwerk om geschikte medewerkers te vinden.
Netwerken is dé manier om als potentiële geschikte medewerker in beeld te komen. 

Tijdens deze netwerkbijeenkomst gaan de deelnemers met elkaar aan de slag met netwerkgesprekken. Ze oefenen onderling in het voeren van een kort netwerkgesprek, Vervolgens gaan we in op het voeren van een netwerkgesprek met een bedrijf of organisatie. Bij welke werkgever zou je een dergelijk gesprek willen voeren ?  Ook de wijze waarop je met een organisatie in contact komt, komt aan bod. Aan het eind van de ochtend heeft elke deelnemer een plan om te starten met zijn/haar netwerkactiviteit.

Op zoek naar een (andere) baan ? Doe dan zeker mee en maak op 1 mei een nieuwe start in je zoektocht naar werk. Iedereen kan meedoen, je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Vanaf 9.45 staat de koffie klaar.