Walk&Talk in de Bibliotheek Mijdrecht

16 november 2020, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Mijdrecht

Workshop "Switch mee met dat CV". Je hebt al enige jaren werkervaring, je CV ziet er prima uit, voor je oude functie. Nu wil je iets heel anders gaan doen. Je nieuwe functie lijkt echter geen logische banden te hebben met de oude CV. Hoe overtuig je toekomstige werkgevers nu dat jij bijzonder geschikt bent voor dat werk?

In deze workshop gaan we aan de slag met het ‘aanpassen’ van je CV aan je gewenste functie. Uitgangspunt is dat je weet wat je wilt, maar nog niet weet hoe je dat handen en voeten moet geven.

Na een introductie door van Rose-Marie Lucas, ga je snel zelf aan de slag. Het resultaat van de bijeenkomst is dat je weet hoe je je eigen arbeidsverleden/kennis/kunde zó in je CV kunt zetten dat het aansluit bij de eisen van de vacature. Zo benadruk je dat jij bijzonder geschikt bent voor de functie.

Voorafgaand aan de workshop stuurt Rose-Marie Lucas je huiswerk op. Voor de workshop zelf neem je jouw CV en een voorbeeld vacature. Daarmee kun je dan zelf aan de slag gaan.
De workshop bevat een goede mix van theorie, inspiratie en zelf aan het werk gaan. Je krijgt handvatten om zelf tijdens de bijeenkomst maar ook thuis mee aan de slag te gaan.

Uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM. Daarom kunnen maximaal 10 personen meedoen. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@bibliotheekavv.nl. Of bel met de Bibliotheek Mijdrecht 0297-281476.
De workshop wordt gegeven door Rose-Marie Lucas, Noloc erkend loopbaanadviseur | Sollicitatietrainer van Rooskleurig Coaching