Walk&Talk in de Bibliotheek Mijdrecht

21 december 2020, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Mijdrecht

Netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Spreker: Linda de Jong. Zij is op 51-jarige leeftijd gestart met haar eigen coachpraktijk “Coach- Praktijk Imagine”. Ze deed dit vanuit de behoefte om haar werk op haar eigen manier te doen. Dit betekent werken vanuit gevoel, verbinding, gelijkwaardigheid en gezond verstand.

Linda gaat met de deelnemers in gesprek over werken vanuit gevoel, en verbinding met de klant. Haar focus is echt de aandacht voor de klant. “Waar heeft mijn klant behoefte aan en welke vraag kan ik stellen, zodat mijn klant inzicht krijgt in zijn eigen antwoorden die in hemzelf/haarzelf opgeslagen liggen ?”
 Ze gaat in op kwetsbaarheid en jezelf laten zien. Waar word je echt blij van, waar voel je weerstand en welke uitdagingen heb je dan? Hoe kun je stappen zetten om verder te komen. En wat betekent voor jou aandacht geven aan jezelf, zingeving en wat is je motivatie ?

Linda hoopt de deelnemers te helpen nieuw stappen vooruit te zetten op hun levenspad.
Haar motto: “Door je te ontdoen van al je moeten, ont-moet je jezelf.”

Je bent van harte welkom. In verband met de Corona maatregelen graag even opgeven via info@bibliotheekavv.nl, of in de Bibliotheek. Er kunnen maximaal 10 deelnemers mee doen. Wees er dus snel bij, want vol = vol.