Ontmoet Schrijvers Online

12 november 2020, van 19:30 tot 20:30 | de Bibliotheek online

Geroutineerde interviewers gaan in gesprek met hedendaagse schrijvers.

Vandaag: Judith Koelemeijer

Ook schrijvers kunnen in deze tijd niet fysiek een Bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. In deze tijd is online de ontmoeting opzoeken en het gesprek aangaan een mooi alternatief.

De Bibliotheek heeft een serie online interviews met schrijvers georganiseerd: Ontmoet Schrijvers Online. In november organiseert elke week een andere Bibliotheek uit Zuid-Holland een schrijversinterview. Het eerste half uur houdt een lokale interviewer een gesprek met de schrijver. Daarna hebben de deelnemers een half uur de tijd om hun eigen vragen te stellen via een chatfunctie.

Ontmoet Schrijvers Online vindt iedere donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur plaats via het Goto webinar systeem van de Koninklijke Bibliotheek. Je kunt je aanmelden via de button hieronder. Wil je een interview terugkijken? Dat kan op dit YouTube-kanaal.