Reis mee met het OV

10 augustus 2021, van 15:00 tot 16:30 | de Bibliotheek Maarssenbroek

Reizen met het openbaar vervoer: hoe gaat dat? Hoe koop je een kaartje, hoe laat vertrekt de bus, waar moet ik overstappen?

Welzijn Stichtse Vecht, de Algemene Seniorenvereniging Stichtse Vecht en de Bibliotheek organiseren de bijeenkomst ‘Reis mee met het OV’. Komt u ook?

Hoe ziet de bijeenkomst er uit?
• Een inwoner uit Stichtse Vecht vertelt zijn ervaringsverhaal over het reizen met OV vanuit Stichtse Vecht
• Er is informatie over het OV in Stichtse Vecht over bus, trein, buurtbus en de OV-kaart
• Er is informatie over het regelen van je reis met computer of telefoon
• Er is ruimte voor vragen

Koffie en thee staan klaar.
Iedereen is van harte welkom, deelname is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.
Wel graag van tevoren aanmelden door een mail te sturen naar info@bibiotheekavv.nl. Of bel naar de Bibliotheek Maarssenbroek: 0346-567682.

Dinsdag 10 augustus, 15.00 - 16.30 uur
de Bibliotheek Maarssenbroek, Bisonspoor 237