Breng je schrijfspieren in vorm bij het Schrijfcafé

13 december 2019, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Loenen

Kosten: € 12,50 per keer

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil je ervaren wat je allemaal als schrijver in je mars hebt? Kom dan naar het schrijverscafé voor volwassenen in de Bibliotheek Loenen.

Het schrijfcafé is een plek voor iedereen die graag schrijft of wil gaan schrijven. Of dat nu fictie is, een dagboek of iets heel anders. Iedereen die zijn schrijfspieren in vorm wil brengen is welkom, je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Wat doe je in het schrijfcafé?
Je krijgt prikkelende opdrachten die je laten ervaren wat je als schrijver allemaal in je mars hebt. En dat is echt veel, dat zul je ervaren! Het plezier in schrijven staat voorop, goed of fout bestaat niet, het gaat om jóuw verhaal En niets moet, maar áls je je werk wilt voorlezen, is dat zeker leuk en inspirerend.

Wie begeleidt het schrijfcafé?
Wij, schrijvers Grace Bernardus, Kim Schoonman en Lyda Westerink, hebben onze creatieve krachten gebundeld in Schrijverscollectief Synopsis. Alle drie hebben we een carrière op schrijfgebied én de nodige didactische ervaring. Voor het schrijfcafé hanteren we technieken uit de school van creative writing, een beproefde methode om heel direct je veelzijdigheid en onvermoede kanten als schrijver te ontdekken.

Wanneer
Het schrijfcafé is een keer per maand op vrijdagochtend, 10.00 uur.
Je kunt per keer binnenlopen, maar natuurlijk ben je ook alle bijeenkomsten welkom!
De data zijn: 17 mei, 28 juni, 6 september, 4 oktober, 1 november, 13 december.

Waar
De Bibliotheek Loenen, Doude van Troostwijkplein 47, 3632 BC Loenen aan de Vecht

Kosten
De kosten zijn € 12,50 per keer (ter plaatste te voldoen), dat is inclusief koffie/thee en materiaal. Alles wat jij mee hoeft te nemen zijn een pen en een notitieblok. En veel schrijfzin natuurlijk!

Aanmelden hoeft niet, maar mág wel en vinden we zelfs leuk. Stuur een mailtje naar: schrijverscollectief.synopsis@xs4all.nl