Workshop Haal meer uit WhatsApp (gevorderden)

28 oktober 2021, van 13:30 tot 16:00 | de Bibliotheek Breukelen

Kosten: € 12,50

In de workshop komen wat handigheden aan bod, het gebruik van emoji's en hun betekenis, ergernissen (en oplossingen) in WhatsApp-groepen, archiveren van chats, privacy en veiligheid, tips om niet in oplichting via WhatsApp te trappen. Neem uw opgeladen smartphone mee. U kunt aan deze WhatsApp workshop deelnemen als u WhatsApp al gebruikt om zelf een nieuw chatgesprek te beginnen en berichten, foto's verstuurt. Op aanvraag kunt u ook een WhatsApp workshop voor beginners volgen.

De workshop is op donderdag 28 oktober, 13.30 uur in de Bibliotheek Breukelen.

Docent: Yvonne Trouw en Co Henneveld
Kosten: € 12,50

U kunt zich aanmelden via dit aanmeldformulier.

Cursusgeld kunt u, uiterlijk 1 week voor de start van de cursus, overmaken naar rekeningnummer:
NL82 RABO 0324 5686 30, t.n.v. St. Reg. Bibliotheek AVV o.v.v. de naam en de begindatum van de cursus.

Wij houden ons aan de corona-richtlijnen van het RIVM. We vragen dat ook aan iedereen die de Bibliotheek bezoekt.
Mocht de cursus vanwege de corona-maatregelen niet door kunnen gaan, dan krijgt u hiervan bericht.

Hulp Stichtse Vecht Computer Café
Heeft u PCHulp nodig? Dit kunt u aanvragen door een e-mail te sturen met uw telefoonnummer en een korte beschrijving van uw hulpvraag + daarbij gebruikte apparatuur naar: stichtsevechtcomputercafe@outlook.com.