Voorleesdagen: TOF Toneel speelt 'Suza en de mopperbui'

22 januari 2020 | de Bibliotheek Abcoude, Breukelen, Loenen

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Suza, de zangvogel, zingt altijd op het appelfeest. Appelvrouw vraagt of ze dit jaar weer komt zingen. Maar Suza heeft geen zin want ze heeft een mopperdepopperbui. Kan het feest dan wel doorgaan? Appelvrouw gaat op zoek naar een oplossing om de mopperbui te laten verdwijnen. Kom je helpen?

'Suza en de mopperbui' is de vrolijke peuter/kleutervoorstelling van TOF Toneel. Deze Theatergroep uit Utrecht maakt voorstellingen voor kinderen waarin de kinderen een inbreng hebben. Dit keer helpen ze mee om de mopperbui op te lossen. Iedereen heeft wel eens een mopperbui, fijn als die weer overdrijft. Een voorstelling voor alle peuters en kleuters tussen 2 en 4 jaar. (Voorstelling duurt ongeveer 20 minuten).
Script en vormgeving: Ineke de Jongh

Woensdag 22 januari in de Bibliotheek:
Breukelen: 9.30 uur
Loenen: 10.30 uur
Abcoude: 11.30 uur

Iedereen is welkom, toegang is gratis, je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

 

Gezellig en leerzaam

De Nationale Voorleesdagen, de jaarlijkse voorleescampagne, is bedoeld voor kinderen tussen de 0 en 6 jaar en hun ouders en verzorgers.
Samen een boekje lezen - plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen - is heel gezellig. En het is goed voor de taalontwikkeling. Kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal.

Wil je je kindje ook voorlezen en zoek je mooie prentenboeken of leuke voorleesboekjes? Kom eens kijken in de Bibliotheek. Kinderen zijn gratis lid. Is je kindje nog geen 2 jaar, dan krijgen jullie een vrolijk BoekStartkoffertje.

Kijk voor leuke prentenboeken, handige voorleestips en inspiratie op onze jeugdpagina: jeugdbibliotheek 0-6 jaar. Of kijk op de website van de Nationale Voorleesdagen: www.nationalevoorleesdagen.nl.