Praat Lokaal Opvoeden na Scheiding van Ouders Lokaal

25 november 2020, van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek Mijdrecht

Je bent gescheiden van je partner maar voor de kinderen blijven jullie ouders. Met je ex samen de kinderen opvoeden is best nog een uitdaging. Zodra de scheiding een feit is, gaat ieder zijn eigen opvoedingsstijl volgen waar vaak onenigheid over ontstaat. Hoe trek je één lijn met elkaar, hoe blijf je in goede communicatie (ondanks alle emoties), hoe bied je samen je kinderen veiligheid en structuur?

Het Praat Lokaal Opvoeden na Scheiding is een plek voor gescheiden ouders. Hier kun je je verhaal en ervaringen delen rondom de dynamiek/uitdagingen van het opvoeden van kinderen na een scheiding. Je maakt gebruik van elkaars deskundigheid, inspireert elkaar en vindt steun en begrip. Op verzoek kunnen specifieke thema's besproken worden of gasten uitgenodigd worden. Kortom: een avond om andere ouders te ontmoeten, ervaringen te delen, tips op te doen en je hart te luchten.

Het Praat Lokaal wordt begeleid door Myra Lok. Myra is co-ouder van 3 puberzonen en coach voor vrouwen met jonge kinderen.

Deelname en aanmelden
Praat Lokaal is er elke maand en is gratis. Je kunt aan de avonden afzonderlijk deelnemen. Wel graag van te voren aanmelden door een mailtje te sturen naar info@ouderslokaal.nl