Onze maatregelen

Lees hieronder het laatste corona-nieuws

Gesloten t/m 9 februari

Vanwege de corona-maatregelen en de verlenging van de lockdown is de Bibliotheek gesloten t/m 9 februari.

Online blijven we open. Via de online Bibliotheek kun je e-books en luisterboeken lenen, je kunt digitale prentenboeken bekijken en leuke voorleesfilmpjes. En er zijn diverse oefensites voor basisschoolleerlingen en Lezen voor de lijst voor scholieren op de middelbare school.

AfhaalBieb

De AfhaalBieb is open. Je kunt via de catalogus boeken reserveren zoals je gewend bent. Je krijgt automatisch bericht als de boeken binnen zijn. Wij zetten de boeken op je pas en leggen ze klaar bij de ingang van de Bibliotheek. Je kunt de boeken afhalen tijdens de aangepaste openingstijden.

• De uitleentermijn van alle boeken en materialen die je nu thuis hebt, zijn automatisch verlengd tot 22 februari. Dit kost geen extra strippen.
  • De uitleentermijn van alle materialen die je via de AfhaalBieb leent is 6 weken.
  • Materialen kun je altijd terugbrengen via de inleverbus, deze is alle dagen geopend, behalve rond de jaarwisseling.

de Bibliotheek Loenen gesloten
In verband met een corona-uitbraak in 't Kampje is de Bibliotheek Loenen gesloten voor de AfhaalBieb. Ook de inleverbus is gesloten. Leden van de Bibliotheek Loenen kunnen hun boeken afhalen en inleveren bij de Bibliotheek Breukelen.

Aangepaste openingstijden

Bekijk hier wanneer de Bibliotheek telefonisch bereikbaar is, en wanneer je de boeken van de AfhaalBieb kunt afhalen.

Bekijk hier de openingstijden

Heb je vragen?

We helpen je uiteraard graag verder.

Veel antwoorden vind je bij onze klantenservice.

Ga direct naar klantenservice

Kom je er niet uit, of staat je antwoord niet bij klantenservice? Mail ons.

Stuur een mail naar klantenservice