Onze maatregelen

Lees hieronder het laatste corona-nieuws

Regels vanaf 26 juni

Vanaf 26 juni zijn de regels weer aangepast. We zijn open voor het lenen en terugbrengen van materialen, de leestafels en zithoeken zijn toegankelijk, je kunt gebruik maken van de computers en printers en ook zijn de koffiehoek en de toiletten weer open.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. We vragen dat ook aan iedereen die de Bibliotheek bezoekt.

Wij hanteren de volgende regels

• Voor bezoekers die kort in de Bibliotheek blijven om boeken te komen lenen of terugbrengen of een vraag willen stellen aan een medewerkers is registartie niet verplicht.
  • Voor bezoekers die langer in de Bibliotheek blijven voor cursus, activiteit of lezen of werken aan de leestafel is registratie wel verplicht. Formuliertjes hiervoor liggen in de Bibliotheek. De gegevens worden alleen gebruikt voor eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD en worden na 14 dagen vernietigd.
  • Bij binnenkomst pak je een mandje of ander toegangsitem. Zijn de mandjes op, wacht dan buiten tot er weer een vrij is. Voor iedereen is een mandje verplicht, ook voor kinderen. Mandjes kun je zelf schoonmaken, desinfectiemiddel staat naast de mandjes.
  • De belangrijkste maatregel: volg altijd de aanwijzingen van de medewerkers op.

Heb je vragen?

We helpen je uiteraard graag verder.

Veel antwoorden vind je bij onze klantenservice.

Ga direct naar klantenservice

Kom je er niet uit, of staat je antwoord niet bij klantenservice? Mail ons.

Stuur een mail naar klantenservice

Hulp bij afspraak coronaprik

Heb je een brief gekregen over de prik tegen corona? Heb je vragen over de brief of hulp nodig om een afspraak te maken? De Bibliotheek helpt.

CoronaMelder

De app CoronaMelder van de overheid helpt om het coronavirus te bestrijden. Wil je meer weten over de CoronaMelder.