Onze maatregelen

Lees hieronder het laatste corona-nieuws

Gesloten waarschijnlijk t/m 26 mei

Vanwege de corona-maatregelen en de verlenging van de lockdown blijft de Bibliotheek gesloten t/m waarschijnlijk 26 mei.

Online blijven we open. Via de online Bibliotheek kun je e-books en luisterboeken lenen, je kunt digitale prentenboeken bekijken en leuke voorleesfilmpjes. En er zijn diverse oefensites voor basisschoolleerlingen en Lezen voor de lijst voor scholieren op de middelbare school.

Volg een online cursus
Speciaal voor leden van de Bibliotheek hebben we een aanbod van interessante cursussen en trainingen samengesteld.

Cursussen van fotografie, tot marketing, van lifestyle tot programmeren en van management tot digitale vaardigheden.

Als lid van de Bibliotheek kun je deze online cursussen gratis volgen.

AfhaalBieb

De AfhaalBieb is open. Je kunt via de catalogus boeken reserveren zoals je gewend bent. Je krijgt automatisch bericht als de boeken binnen zijn. Wij zetten de boeken op je pas en leggen ze klaar bij de ingang van de Bibliotheek. Je kunt de boeken afhalen tijdens de aangepaste openingstijden.

• De uitleentermijn van alle boeken en materialen die je nu thuis hebt, zijn automatisch verlengd tot na de lockdown. Dit kost geen extra strippen.
  • De uitleentermijn van alle materialen die je via de AfhaalBieb leent is 6 weken.
  • Materialen kun je altijd terugbrengen via de inleverbus, deze is alle dagen geopend, behalve rond de jaarwisseling.

de Bibliotheek aan huis
Kun je, door corona of om een andere reden, niet naar buiten, maar wil je toch boeken lenen? De Bibliotheek biedt tijdens deze corona-golf de mogelijkheid de boeken thuis te laten bezorgen.

Aangepaste openingstijden

Bekijk hier wanneer de Bibliotheek telefonisch bereikbaar is, en wanneer je de boeken van de AfhaalBieb kunt afhalen.

Bekijk hier de openingstijden

Heb je vragen?

We helpen je uiteraard graag verder.

Veel antwoorden vind je bij onze klantenservice.

Ga direct naar klantenservice

Kom je er niet uit, of staat je antwoord niet bij klantenservice? Mail ons.

Stuur een mail naar klantenservice

CoronaMelder

De app CoronaMelder. Je hebt er vast al over gehoord; de app van de overheid om het coronavirus te helpen beheersen en bestrijden. Wil je meer weten over de CoronaMelder, of wil je hulp bij het kiezen voor de CoronaMelder?

Bekijk hier meer over de CoronaMelder