Onze maatregelen

de Bibliotheek is weer open

Wij zijn weer open

Vanaf donderdag 19 november zijn wij weer open. We zijn open voor het lenen en terugbrengen van materialen, de leestafels en zithoeken zijn toegankelijk, je kunt gebruik maken van de computers en printers en je kunt onze activiteiten bezoeken.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. We vragen dat ook aan iedereen die de Bibliotheek bezoekt. Hiernaast staan de maatregelen die gelden in de Bibliotheek.

Wij hanteren de volgende regels

• Bij binnenkomst pak je een mandje. Zijn de mandjes op? Wacht dan tot er weer één vrij is. Mandjes kun je zelf schoonmaken, desinfectiemiddel staat naast de mandjes.
    Ook kinderen moeten een mandje mee naar binnen.
  • Draag een mondkapje als je rondloopt in de Bibliotheek. Zit je aan tafel of in de zithoek, dan mag het mondkapje af.
  • Leestafels, studieplekken en computers mogen worden gebruikt, wel met anderhalve meter afstand van andere bezoekers.
  • Zit je aan de leestafel, in de zithoek of bij een werkplek, vul dan het registratieformulier in en geef dit aan een medewerker.
  • Houd altijd anderhalve meter afstand van de andere bezoekers en van de bibliotheekmedewerkers.
  • Kom als het kan alleen naar de Bibliotheek.
  • Koffiehoek en toiletten zijn niet toegankelijk.
  • De belangrijkste maatregel: volg altijd de aanwijzingen van de medewerkers op.

Heb je vragen?

We helpen je uiteraard graag verder.

Veel antwoorden vind je bij onze klantenservice.

Ga direct naar klantenservice

Kom je er niet uit, of staat je antwoord niet bij klantenservice? Mail ons.

Stuur een mail naar klantenservice