Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek

Vragen over het lenen van e-books, het online reserveren of het gebruik van de Bibliotheek App? Problemen met uw e-mail of een foutmelding die u niet begrijpt? Ontdekken hoe u kunt Skypen of Whatsappen met familie in het buitenland? Of een afspraak maken bij de gemeente voor bijvoorbeeld het verlengen van uw ID-kaart? Kom dan naar het Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek.

Er is elke week een digitaal vragenuur in de Bibliotheek Maarssendorp, Breukelen en Maarssenbroek. En twee maal per maand in de Bibliotheek Loenen.
U bent van harte welkom met al uw vragen op digitaal gebied. Mensen van het SCC en de Bibliotheek zijn aanwezig om uw digitale vragen te beantwoorden.
U kunt terecht met uw vragen op het gebied van tablets (iPad of Android), smartphones, laptops, e-books en internet. Het inloopspreekuur is gratis, u hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn en u hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

Neem als het kan uw eigen smartphone, tablet, iPad of laptop mee, zodat we u op uw eigen apparaat op weg kunnen helpen. En hebt u vragen over e-books en hebt u al een e-bookaccount, neem dan ook uw accountgegevens (inlognaam + wachtwoord) mee.

Het vragenuur is bedoeld voor mensen die zich digitaal wel redden, maar even vast zijn komen te zitten. Het is geen cursus of training, maar een gratis inloop waarbij mensen met een korte uitleg weer verder aan de slag kunnen.

U bent van harte welkom in
- de Bibliotheek Maarssendorp: maandag 14.00 - 15.30 uur
- de Bibliotheek Breukelen: dinsdag 14.00 - 15.30 uur
- de Bibliotheek Maarssenbroek: donderdag 14.00 - 15.30 uur
- de Bibliotheek Loenen: elke eerste en laatste vrijdag van de maand 14.00 - 15.30 uur