Computerhulp en cursussen

Leslocaties SeniorWeb Breukelen en Maarssen - Stichtse Vecht Computer Café (SCC)

Heeft u vragen over het gebruik van computer, tablet, smartphone of e-reader? Het Stichtse Vecht Computer Café (SCC) kan u helpen. Het SCC, een leslocatie van SeniorWeb, verzorgt computercurssen. Het overzicht vindt u hieronder. 
Ook is er een Digitaal Vragenuur waar deskundige vrijwilligers voor u klaarstaan.

Cursussen voor computer, tablet en smartphone

SCC geeft groepsles (max. 6 personen) en privéles/privéhulp in de Bibliotheken Breukelen, Maarssenbroek en Maarssendorp. U kunt werken op uw eigen laptop. U kunt zich opgeven voor een geplande cursus/workshop of uw interesse voor een andere cursus aangeven. Ook tijdens het digitaal vragenuur kunt u zich opgeven voor een cursus of privéles/privéhulp. De prijs van alle lessen is gebaseerd op € 5,00 per uur.

Voor vragen over Mac-computers kunt u het beste eerst contact opnemen met het SCC, wij zorgen dan dat de vrijwilligers met de juiste kennis aanwezig zijn als u langskomt met uw eigen Mac-apparaat.

Ons e-mail adres is stichtsevechtcomputercafe@outlook.com. Stuur gerust een e-mail als u vragen heeft of bel ons tijdens het vragenuur op het telefoonnummer van de Bibliotheek.
 

Wilt u liever privéhulp, ook dat kan bij SCC.
Vrijwilligers van het SCC bieden privéles/privéhulp in de Bibliotheken Breukelen, Maarssenbroek en Maarssendorp. U kunt werken op uw eigen laptop, smartphone of tablet.

Privéhulp kunt u aanvragen door ons te bellen (0346-262700) of een mail te sturen naar stichtsevechtcomputercafe@outlook.com. U kunt ook tijdens een digitaal vragenuur aangeven dat u graag privéhulp wilt ontvangen.
Privéhulp kost € 5,00 per uur.

Voor privéhulp thuis kunt u een aanvraag indienen via SeniorWeb PcHulp en Leren aan huis. U wordt dan geholpen door SeniorWeb vrijwilligers, dit kan een medewerker zijn van het SCC.
Hulp-aan-huis vraagt u aan bij SeniorWeb: telefonisch of via de website: www.seniorweb.nl. Dit kan alleen als u lid bent van SeniorWeb.
 

Overzicht cursussen

Er zijn op dit moment geen resultaten over dit onderwerp beschikbaar.

Het SCC is onderdeel van de Bibliotheek AVV.