De Bibliotheek start met Centraal Informatie Punt

Gepubliceerd op: 14 februari 2022 11:00

Vanaf dinsdag 8 maart is er in de Bibliotheek Maarssenbroek elke week een inloopspreekuur: het Centraal Informatie Punt.

Voor antwoorden op diverse vragen kun je altijd bij de Bibliotheek terecht. Nu gaan we een stap verder: de Bibliotheek en Welzijn Stichtse Vecht slaan de handen ineen om hulp en informatie dichter bij de inwoner aan te bieden.

In de Bibliotheek Maarssenbroek zijn vanaf 8 maart elke dinsdagmiddag adviseurs van Welzijn aanwezig. Zij helpen je met vragen op het gebied van Wonen, Vervoer, Zorg, Welzijn, Financiƫn. Zij kunnen ook helpen met het invullen van formulieren. Verder kun je hier met vragen terecht over vrijwilligerswerk.

Natuurlijk kun je ook op andere dagen met elke vraag terecht bij de Bibliotheek. Een bibliotheekmedewerker gaat samen met jou op zoek naar het antwoord of de hulp die je nodig hebt.

De hulp is gratis voor elke inwoner en je hoeft geen afspraak te maken.

Elke dinsdagmiddag, tussen 13.00 en 17.00 uur
de Bibliotheek Maarssenbroek
Bisonspoor 237 (Safari gebouw)