Computervraagdagen in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 5 januari 2021 10:30

Van 18 t/m 24 januari 2021 worden de computervraagdagen bij de Bibliotheek gehouden. Tijdens deze dagen beantwoordt het SCC uw computervragen. Er zijn twee online workshops en een vragenuur in de Bibliotheek Breukelen en een in Maarssendorp.

Online workshop
- Maandag 18 januari, 14:00-14:45: online-workshop ‘Voorkom Whatsapp fraude en Spoofing’.
- Woensdag 20 januari, 14:00-14:45: online-workshop 'Voorkom Whatsapp fraude en Spoofing'.
Twee zeer actuele online fraude thema's.

Bij de online workshops op 18 en 20 januari krijgen de deelnemers een link toegestuurd om te kunnen deelnemen aan de workshop via Teams. Wij benaderen de deelnemers van te voren om de procedure uit te leggen en samen te kijken of de verbinding via Teams goed tot stand komt.

Online vragenuur
- Donderdagmiddag 21 januari is er een online vragenuur.
- Vrijdagochtend 22 januari is er een online vragenuur.
U kunt dan vragen stellen over de smartphone, tablet of computergebruik.
Samen met een vrijwilliger kunt u bijvoorbeeld oefenen met beeldbellen, WhatsApp of eens ervaren hoe wij u op uw computer kunnen laten zien hoe u foto’s kunt versturen met uw e-mailprogramma.
Na uw aanmelding wordt u door een vrijwilliger van het Stichtse Vecht Computer Café (SCC) gebeld om een afspraak te maken.

Vooraf aanmelden is verplicht. U kunt zich voor een activiteit inschrijven via dit formulier, met vermelding van de datum en de naam van de activiteit en -in het kort- uw vragen. U kunt zich ook telefonisch opgeven bij de Bibliotheek, of u kunt een e-mail sturen naar stichtsevechtcomputercafe@outlook.com.