De Bibliotheek helpt bij coronabewijs

Gepubliceerd op: 3 november 2021 10:45

Heb je een coronabewijs nodig, bijvoorbeeld omdat je naar de sportschool gaat, een museum wilt bezoeken, uit eten gaat in een restaurant of omdat je naar de film wilt?

Op de website van de Bibliotheek vind je informatie hoe je een coronabewijs kunt maken in de CoronaCheck-app of hoe je een coronabewijs kunt printen.

De Bibliotheek helpt

Wil je geholpen worden bij het installeren van de app? Of heb je thuis geen computer of printer? Kom naar de Bibliotheek. Wij helpen graag bij het installeren van de app of het printen van je coronabewijs.
Vergeet niet je smartphone mee te nemen en de gegevens van je DigiD of je BSN-nummer.

Je kunt gewoon binnen lopen bij de Bibliotheek, je hoeft geen afspraak te maken en je hoeft geen lid te zijn. De hulp is gratis.