Digitaal vragenuur in de Bibliotheek Loenen

Gepubliceerd op: 6 mei 2019 11:00

Welzijn Stichtse Vecht onderzoekt samen met SCC en de Bibliotheek of inwoners van Loenen hulp willen hebben bij het gebruik van hun computer, tablet, mobiele telefoon of e-reader. Daarom wordt bij wijze van proef op zes vrijdagmiddagen een digitaal vragenuur georganiseerd.

Vragen over het lenen van e-books, het online reserveren of de Bibliotheek App? Problemen met uw e-mail of een foutmelding die u niet begrijpt? Ontdekken hoe u kunt Skypen of Whatsappen met familie in het buitenland? Of een afspraak maken bij de gemeente voor bijvoorbeeld het verlengen van uw ID-kaart? Kom dan naar het Digitaal Vragenuur.

U kunt terecht met uw vragen over tablets (iPad of Android), smartphones, laptops, e-books en internet. Er zijn deskundige vrijwilligers aanwezig. Het inloopspreekuur is gratis, u hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn en u hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

Neem uw eigen smartphone, tablet, iPad of laptop mee, zodat we u op uw eigen apparaat op weg kunnen helpen. En hebt u vragen over e-books en hebt u al een e-bookaccount, neem dan ook uw accountgegevens (inlognaam + wachtwoord) mee.

De vragenuren zijn op vrijdag 17, 24 en 31 mei, 7, 14 en 21 juni van 14.00-15.30 uur in de Bibliotheek Loenen.