Digitaal vragenuur in de Bibliotheek Loenen krijgt vervolg

Gepubliceerd op: 1 juli 2019 11:00

Dit voorjaar was er een proef met het Digitaal vragenuur in de Bibliotheek Loenen. De vragenuren zijn goed bezocht, het was duidelijk dat de inwoners van Loenen het Digitaal vragenuur waardeerden. Het zal daarom worden voortgezet. Vanaf 26 juli is er iedere eerste en laatste vrijdagmiddag van de maand een Digitaal vragenuur.

Vragen over het lenen van e-books, het online reserveren of de Bibliotheek App? Problemen met uw e-mail of een foutmelding die u niet begrijpt? Ontdekken hoe u kunt Skypen of Whatsappen met familie in het buitenland? Of een afspraak maken bij de gemeente voor bijvoorbeeld het verlengen van uw ID-kaart? Kom dan naar het Digitaal Vragenuur.

U kunt terecht met uw vragen over tablets (iPad of Android), smartphones, laptops, e-books en internet. Er zijn deskundige vrijwilligers aanwezig. Het inloopspreekuur is gratis, u hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn en u hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

Neem uw eigen smartphone, tablet, iPad of laptop mee, zodat we u op uw eigen apparaat op weg kunnen helpen. En hebt u vragen over e-books en hebt u al een e-bookaccount, neem dan ook uw accountgegevens (inlognaam + wachtwoord) mee.

De vragenuren zijn iedere eerste en laatste vrijdagmiddag van de maand, 14.00 - 15.30 uur:  26 juli, 2 en 30 augustus, 6 en 27 september, 4 en 25 oktober, 1 en 29 november, 6 december.