Digitale hulp in de Bibliotheek Abcoude

Gepubliceerd op: 27 maart 2019 11:00

De Ouderen Belangenvereniging (OBV) Abcoude-Baambrugge wil haar leden helpen hun computervaardigheden te ontwikkelen. De vereniging heeft samen met de Bibliotheek en SeniorWeb De Ronde Venen enkele activiteiten opgezet om de inwoners van Abcoude en Baambrugge die willen leren omgaan met de computer en het internet.

Digitaal vragenuur
Heeft u een vraag over uw computer, tablet of telefoon, kom dan langs bij het Digitaal vragenuur.
Dinsdag 2, 9, 16, 23 en 30 april, 14.00 - 15.00 uur
Voor al uw vragen over computer, tablet of telefoon. Deelname is gratis.
Een deskundige vrijwilliger van SeniorWeb beantwoordt uw vragen en helpt u verder. Aanmelden is niet nodig. Koffie en thee staan klaar.

Cursus Klik & Tik
Heeft u nog geen ervaring met de computer?
Bij de computercursus Klik & Tik maakt u kennis met de computer, het internet en e-mailen.
Start: nog niet bekend.
Kosten : € 15,00. Leden van de Bibliotheek krijgen € 5,00 korting

De medewerkers van de Bibliotheek kunnen u meer informatie geven en u helpen met inschrijven. U kunt ook bellen met een medewerker van SeniorWeb: 06-53454196 , b.g.g. 0297-282938