Digitale hulp in de Bibliotheek Abcoude

Gepubliceerd op: 17 juli 2019 11:00

In het voorjaar hebben de Ouderen Belangenvereniging (OBV) Abcoude-Baambrugge en SeniorWeb De Ronde Venen computerhulp verzorgd in de Bibliotheek Abcoude. Vanaf 6 augustus gaan we hiermee verder.

Computer, tablet, smartphone spreekuur
Heeft u een vraag over het gebruik van uw computer, tablet, e-reader of smartphone: bezoek dan het ‘Computer, tablet en smartphone spreekuur’ in de Bibliotheek Abcoude. Vanaf 6 augustus elke dinsdag van 14.00 – 15.00 uur. Er is dan een deskundige vrijwilliger van SeniorWeb aanwezig. U kunt gewoon binnen lopen, u hoeft zich niet aan te melden en u hoeft ook geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Cursus Windows 10
Wegens succes herhalen we de cursus Window10. In acht lessen leert u alles over de meest gebruikte programma’s. Er is ook aandacht voor het werken met de verkenner, de Cloud en de usb-stick. De eerste les is op 8 oktober.

Cursus Klik & Tik
Heeft u nog geen ervaring met de computer?
Bij de computercursus Klik & Tik maakt u kennis met de computer, het internet en e-mailen.
Start: nog niet bekend.
Kosten : € 15,00. Leden van de Bibliotheek krijgen € 5,00 korting

De medewerkers van de Bibliotheek Abcoude kunnen u meer informatie geven en u helpen met inschrijven. U kunt ook bellen met een medewerker van SeniorWeb: 06-53454196 , b.g.g. 0297-282938. Of een mail sturen naar seniorwebdrv@gmail.com.
Meer informatie kunt u ook vinden op www.seniorwebderondevenen.nl