Grote donatie van DCR aan Stichtse Vecht Computer Café

Gepubliceerd op: 30 november 2020 15:00

Dankzij een grote donatie van de Diaconie & Caritas Raad (DCR) Breukelen, Kockengen en Loenen heeft het Stichtse Vecht Computer Café (SCC) twee nieuwe laptops kunnen aanschaffen.

Het SCC geeft ondersteuning aan senioren voor het gebruik van computer, tablet en smartphone vanuit de Bibliotheken Breukelen, Loenen en Maarssen.

De DCR valt onder de koepel van de PCI (Parochiële Caritas Instelling) van de parochie Sint Jan de Doper.

Het SCC is heel blij met de nieuwe laptops, waardoor twee verouderde laptops vervangen kunnen worden. De laptops worden -ook in coronatijd- gebruikt in de bibliotheek voor les, het vragenuur ‘op aanvraag’ én voor online ondersteuning bij computer vragen of problemen.
Dankzij deze bijdrage voor laptops kan het SCC weer jaren vooruit!

PCHulp of les van het SCC kunt u aanvragen via dit formulier, in de Bibliotheek, of u kunt u een e-mail sturen naar stichtsevechtcomputercafe@outlook.com.

Uitreiking laptops door bestuursleden van DCR aan het SCC