De Bibliotheek vraagt jouw input voor duurzame activiteiten

Gepubliceerd op: 2 augustus 2021 12:00

Wil je weten hoe je energie bespaart, je lifestyle groener maakt of hoe klimaatverandering eigenlijk in zijn werk gaat? Kortom wil je meer weten over duurzaamheid? Dan vragen we nu jouw hulp.

Jouw hulp gevraagd

De Bibliotheek wil zich inzetten voor een duurzame toekomst door activiteiten te organiseren waar je kennis en tools krijgt om duurzamer te leven.
We zijn benieuwd welke onderwerpen jij relevant vindt en wat jou helpt om daarmee aan de slag te gaan. Daarom nodigen we je uit om onze vragenlijst in te vullen zodat wij onze dienstverlening kunnen afstellen op jouw wensen!

Enquête

De enquête staat tot 19 september online via onderstaande knop. Je kunt ook de QR-code scannen met je telefoon.
Ook kun je in al onze vestigingen terecht om de enquête op papier in te vullen of op de computer. Onze medewerkers kunnen daarbij helpen.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten.
De vragenlijst is bedoeld voor alle inwoners van De Ronde Venen en Stichtse Vecht van 18 jaar en ouder.