De Bibliotheek helpt bij vragen over de overheid

Gepubliceerd op: 29 maart 2021 16:00

Hoe kan ik mijn paspoort verlengen? Hoe moet ik de gezondheidsverklaring voor mijn rijbewijs invullen? Of wat moet ik doen als ik mijn OV-kaart ben verloren?

Herken je dit soort vragen?

Het zijn allemaal zaken die je moet regelen via de computer. En zeker 4 miljoen mensen vinden dit soort zaken lastig.

Om inwoners te helpen heeft de Bibliotheek, samen met andere organisaties in de gemeente, een Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) opgericht. Je kunt bij de Bibliotheek terecht met je vraag. De Bibliotheekmedewerker helpt je direct of verwijst je door naar de juiste organisatie in de gemeente.

Zo helpen we je snel op de juiste manier.

Bel ons

De Bibliotheek is nu gesloten vanwege de corona-maatregelen. Je kunt het IDO telefonisch bereiken. Je kunt bellen naar je eigen Bibliotheek tijdens de normale openingstijden.

Je kunt ook het formulier invullen met daarin je vraag? We nemen dan zo snel mogelijk contact op.