Loeispannende Kinderboekenweek

Gepubliceerd op: 21 augustus 2017 12:00

Het wordt een loeispannende Kinderboeken bomvol met monsters, engerds, zombies en heksen want griezelen is het thema.

Hou je van griezelen, maar ben je wel een beetje bang voor de spoken onder je bed of de schaduwen op de gang. Griezels zijn eng, maar ook wel heel spannend. Zeker als je er over kunt lezen, want als het echt eng wordt, sla je gewoon je boek even dicht.
Ken je ze al, die boeken om van te gaan nagelbijten: Mila en de monsters van Judith Koppens en Monsterboek van Alice Hoogstad. Of De Griezelbus van Paul van Loon, Kippenvel van R.L. Stine, Geestenjagers van Joseph Delaney en natuurlijk de Harry Potter-boeken. Stuk voor stuk nachtmerrieboeken! Kom ze snel lenen in de Bibliotheek.

Vermom jezelf tot mummie
De Kinderboekenweek wordt op 4 oktober geopend met een ware mummie-vermommiddag. Van 14.00 tot 15.00 uur kan je je in de Bibliotheek verkleden als mummie. Bent je klaar, dan maken we een foto voor op facebook van de Bibliotheek.
Thuis verder griezelen met mummies? Haal dan de dummie-de-mummmie puzzel bij de balie.

Voorstelling van TOF-Toneel: Spannende tijdreis van Femja, Fihr & Fadi
Om te kunnen reizen door een gat in de tijd, moet je behoorlijk veel spannende avonturen beleven.
Wat hebben Femja, Fihr & Fadi moeten doorstaan om uit hun eigen tijd, door het gat in de tijd, pats boem in de bibliotheek terecht te komen?
Wil je weten hoe en waarom, kom dan deze voorstelling van TOF-Toneel bekijken, luisteren, meemaken, meedoen.
Ben je tussen 6 en 8 jaar, kom dan zeker! En natuurlijk zijn je oudere of jongere broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes ook van harte welkom. De toegang is gratis.

Zaterdag 7 oktober in:
- de Bibliotheek Breukelen: 10.30 uur
- de Bibliotheek Loenen: 11.35 uur
- de Bibliotheek Maarssendorp: 12.45 uur
- de Bibliotheek Maarssenbroek: 14.00 uur
- de Bibliotheek Mijdrecht: 15.30 uur

Woensdag 11 oktober in:
- de Bibliotheek Vinkeveen: 13.30 uur
- de Bibliotheek Wilnis: 14.50 uur
- de Bibliotheek Kockengen: 16.00 uur
- de Bibliotheek Abcoude: 17.10 uur

Pop-up voorlezen en spelletjes
Wil je graag voorgelezen worden? Er wordt iedere dag 'pop-up' voorgelezen in de Bibliotheek, zodra er genoeg kinderen zijn!
En je kunt ook heel 'enge' spelletjes komen doen in de Bibliotheek.
Tot ziens in de Bibliotheek!