Reis je mee in de Kinderboekenweek?

Gepubliceerd op: 3 oktober 2019 11:00

Deze Kinderboekenweek gaan we op reis. Ga je ook mee? Kom dan eerst een paspoort maken, want als je op reis gaat, heb je een paspoort nodig.

Paspoort maken: woensdag 2 oktober
Op 2 oktober, tussen 15.00 en 16.30 uur, mag je je eigen paspoort komen maken in de Bibliotheek. Met je paspoort kan je daarna de grens over naar de voorstelling van TOF Toneel. Want ook dit jaar speelt TOF Toneel weer een spannende voorstelling. Over op reis gaan, natuurlijk.
Iedereen is welkom, je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

TOF Toneel speelt: De wonderlijke reis met het wegwijskompas
Een nieuwsgierig meisje droomt over reizen en avontuur. Zij moet van haar vader naar oma om meel te halen. Oma woont aan de andere kant van het donkere bos, maar het meisje heeft deze weg al zo vaak gelopen, het is echt supersaai. Ze besluit een andere weg te nemen en hoopt dat het wegwijskompas haar kan helpen.

Hebt je ook zin in dit avontuur? Kom dan kijken bij deze wonderlijke reisvoorstelling. Vergeet niet je paspoort mee te nemen.
Heb je geen eigen paspoort? Geen nood, dan krijg je van ons een nood-paspoort.
De voorstelling is geschikt voor 6-9 jaar en duurt ongeveer 25 minuten.
Script en spel is van Melanie Plag & Ineke de Jongh

De voorstelling is te zien op:

Maandag 7 oktober in de Bibliotheek:
- Maarssendorp: 14.30 uur
- Maarssenbroek: 15.30 uur
- Breukelen: 16.40 uur
- Loenen: 17.45 uur

Woensdag 9 oktober in de Bibliotheek:
- Kockengen: 13.00 uur
- Wilnis: 14.00 uur
- Mijdrecht: 15.00 uur
- Vinkeveen: 16.00 uur
- Abcoude: 17.15 uur

Iedereen is welkom, toegang is gratis, je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Op zoek naar een leuk boek?

Wil je deze Kinderboekenweek alles lezen over reizen, met de trein, op de fiets of met een luchtballon?

Kinderboekenweek vorig jaar

Vorig jaar ging de Kinderboekenweek over Vriendschap. Er was toen een vrolijke vriendenvoorstleling te zien in de Bibliotheek. Die zie je hieronder.