Kinderjury weer gestart

Gepubliceerd op: 11 maart 2019 15:03

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en hou je van lezen? Lees dan mee met de Kinderjury!

Kom naar de Bibliotheek, zoek een paar boeken uit en ga lekker lezen! Alle boeken die meedoen aan de Kinderjury herken je aan de speciale sticker. Tot en met 19 mei kan je stemmen voor de Kinderjury. Genoeg tijd dus om lekker veel boeken te lezen.

Alle stemmen samen beslissen welke boeken uit 2018 de prijs winnen. Er zijn twee leeftijdsgroepen, die elk hun eigen winnaar kiezen: 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Op de website van de Kinderjury vind je alle informatie die je nodig hebt. Ook kan je daar je stem uitbrengen: www.kinderjury.nl.

Vind je het nog lastig kiezen welke boeken je wilt lezen? Kijk dan eens op de tip-lijst. Boekwinkels en Bibliotheken uit het hele land hebben titels verzameld van boeken die zij mooi, grappig, bijzonder of spannend vinden. Uit die lange lijst zijn 50 boeken gekozen, 25 in elke leeftijdscategorie. Je vindt hier de lijst.