De Bibliotheek Mijdrecht gaat verbouwen

Gepubliceerd op: 6 augustus 2018 11:00

De Bibliotheek Mijdrecht gaat verbouwen en zal daarom een week dicht zijn: van maandag 10 t/m zaterdag 15 september. In die tijd kunt u geen materialen lenen of terugbrengen in Mijdrecht.

Inleverbus
Tijdens de verbouwing blijft de inleverbus open. Als u inlevert via de inleverbus blijven uw materialen echter wel op uw bibliotheekpas staan tot na de verbouwing. Wilt u dat uw materialen direct van uw pas verwijderd worden, dan kunt u ze inleveren bij een andere vestiging. Ook kunt u in de andere vestigingen terecht voor het lezen van een krant of het lenen van materialen.
Bekijk hier de adressen en openingstijden.

Reserveren
Wilt u materialen reserveren? Dat kan altijd via de website. Als u reserveert en u wilt het materiaal snel afhalen, denkt u er dan even aan de afhaallocatie te wijzigen. Als lener van Mijdrecht staat uw afhaallocatie automatisch op Mijdrecht. Dit kunt u handmatig wijzigen in de vestiging waar u uw materialen wilt afhalen. Zodra uw reservering binnen is, ontvangt u bericht.
U kunt er ook voor kiezen de gereserveerde materialen in Mijdrecht af te halen, ze staan dan na de verbouwing voor u klaar.

Digitaal lenen
Vindt u de gang naar een andere vestiging te ver. Dan kunt u altijd digitaal lenen. U kunt e-books lenen en met de LuisterBieb-app kunt u eenvoudig luisterboeken downloaden. Gewoon op uw smartphone, tablet of laptop. Meer informatie hierover vindt u op de www.deonlinebibliotheekavv.nl.

Weer open
Vanaf maandag 17 september bent u van harte welkom in de verbouwde Bibliotheek Mijdrecht.

Hulp
Bij de verbouwing krijgt de Bibliotheek hulp van Topmovers verhuisbedrijf P.A. van Rooyen uit Uithoorn, Brabebo Autorecycling Mijdrecht en H. de Vos Electrotechniek Mijdrecht.