Eén boek, duizend gesprekken in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 27 oktober 2020 11:00

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Juist in deze tijd! In november leest heel Nederland daarom één boek: Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer. Je krijg het cadeau van de Bibliotheek.

Hou je van familieverhalen en wil je meer weten over dit boek? Of wil je jouw leeservaring delen met anderen?
Haal deze ontroerende familiegeschiedenis bij de Bibliotheek, lees het, praat online mee op Facebook en blijf op de hoogte!

Online schatgraven met Delpher

Tijdens Nederland Leest duiken we in onze eigen geschiedenis, de geschiedenis van je eigen familie, dorp of streek. Dat kan gewoon thuis, online. Kranten en tijdschriften staan boordevol nieuws over gewone mensen. Op Delpher zijn meer dan 14 miljoen krantenpagina’s van de afgelopen vier eeuwen gratis te bekijken.

Inspiratie

Wil je na Het zwijgen van Maria Zachea nog meer familiegeschiedenissen lezen? Laat je inspireren. Op onze website vind je een keur aan boeken met prachtige verhalen over persoonlijke geschiedenissen.