Heel Nederland Leest over Duurzaamheid

Gepubliceerd op: 9 oktober 2019 11:00

In tijden van klimaatverandering en grootschalige milieuvervuiling beseffen we allemaal dat het duurzamer moet. Wat kunnen wij zelf doen om een gezonde leefwereld te behouden voor de toekomst? Daarover praten we met elkaar. In november. In de grootste leesclub: Nederland Leest.

Winterbloei

Winterbloei van Jan Wolkers is het boek dat je deze maand cadeau krijgt van de Bibliotheek! Een boek vol verhalen over de schoonheid, maar ook de kwetsbaarheid van de natuur. Genoeg stof dus om met elkaar in gesprek te gaan en zelf aan de slag te gaan met duurzaamheid.

Tijdens Nederland Leest, maar ook daarna organiseren we in de Bibliotheek AVV diverse activiteiten rondom duurzaamheid, zoals het Repair Café waar kapotte spullen gerepareerd worden en een tweede leven krijgen of het Energieloket waar je terecht kunt met al je vragen over energiebesparing.

Nederland Leest loopt van 1 t/m 30 november