Nieuwe website UitinDeRondeVenen.nl

Gepubliceerd op: 10 juli 2018 12:00

Het is feest bij www.uitinderondevenen.nl, want de uitwijzer is helemaal vernieuwd! Met een ander logo en een compleet nieuwe ‘look-and-feel’ is het nu nog aantrekkelijker om Rondeveense kunst en cultuur te ontdekken.

Of je nu spontaan iets leuks wilt doen op de zondagmiddag, meer wilt weten over het jaarlijkse Straattheaterfestival in Mijdrecht of op zoek bent naar een schildercursus; op www.uitinderondevenen.nl vind je alle informatie bij elkaar. Al sinds 2011 biedt de website een overzicht van alles wat er te doen en te beleven is in de gemeente De Ronde Venen.

Na zeven jaar is Uit in De Ronde Venen toe aan een nieuw jasje en daarom zijn verschillende lokale bedrijven aan de slag gegaan om de uitwijzer flink op de schop te nemen. Het resultaat mag er zijn! Behalve nog makkelijker in gebruik is de website door de nieuwe frisse kleuren, vele afbeeldingen en het nieuwe logo nu ook nog eens aantrekkelijker geworden om doorheen te scrollen. Zodra je de pagina opent, spat het brede aanbod aan festivals, voorstellingen en workshops haast van het beeldscherm af en kan de voorpret beginnen!

In 2011 kwam UitinDeRondeVenen.nl in opdracht van de Bibliotheek AVV tot stand met subsidie vanuit de gemeente De Ronde Venen. Sindsdien wordt de website up-to-date gehouden vanuit de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen. Het aanbod op de website is de afgelopen jaren flink gegroeid. Met een goed gevulde agenda, een overzicht van workshops en cursussen en bijna honderdvijftig vermelde cultuuraanbieders is het aardig compleet, maar er is altijd ruimte voor meer!
Uit in De Ronde Venen roept daarom alle cultuuraanbieders in de gemeente op om zichzelf aan te melden via cultuurconsulent@bibliotheekavv.nl of via uitinderondevenen.nl/aanmelden.

Naast de website, is Uit in De Ronde Venen ook te volgen via Facebook en op Twitter via @UitinDRV.