Ontmoet schrijvers online

Gepubliceerd op: 18 mei 2020 11:00

Geroutineerde interviewers gaan in gesprek met hedendaagse schrijvers.

Ook schrijvers kunnen in deze tijd niet fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. In deze tijd is online de ontmoeting opzoeken en het gesprek aangaan een mooi alternatief.

De Bibliotheek heeft een serie online interviews met schrijvers georganiseerd: Ontmoet Schrijvers Online. In de vorm van een webinar kun je deelnemen via het systeem Goto Webinars van de Koninklijke Bibliotheek. Dit systeem heeft een chatfunctie. De interviewer kan de vragen die hierop binnenkomen selecteren en stellen aan de auteur.

Deelnemen aan webinars

Elke week organiseert een andere Bibliotheek uit Zuid-Holland Ontmoet Schrijvers Online waarbij het eerste half uur een lokale interviewer een gesprek voert met de schrijver. Vervolgens hebben de deelnemers van Ontmoet Schrijvers Online een half uur de tijd om hun eigen vragen te stellen.
In totaal zijn 7 schrijvers te gast in de online webinars. Via de link achter de schrijver kun je je aanmelden voor het webinar van die dag.

Alex Boogers - 21 mei - meld je hier aan
Paulien Cornelisse - 28 mei - meld je hier aan