Nieuw: Podcast van de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 2 maart 2020 10:00

Heb je BibliotheekCast al ontdekt, de podcast van de Bibliotheek? Via Spotify, SoundCloud of iTunes kun je inmiddels 8 afleveringen luisteren.

De eerste en de laatste aflevering gaan over voorlezen. Daarin krijg je tips hoe je fantastisch kunt voorlezen. Want dat is zo veel meer dan een tekst hardop uitspreken!
In de andere podcasts hoor je meer over leesplezier, laaggeletterdheid, nepnieuws en veilig online gaan, doorlezen in de zomervakantie en slim omgaan met social media.

Acht afleveringen

1. Tips om nog leuker voor te lezen
  2. Hoe wordt lezen voor kinderen nog leuker?
  3. Hoe ziet je leven eruit als je laaggeletterd bent?
  4. Hoe herken je nepnieuws?
  5. Hoe leer je kinderen wijs omgaan met internet?
  6. Lekker lezen in de zomer
  7. Slim met social media
  8. Maak voorlezen fantastisch!

Luister de Podcast via

Wij blijven vernieuwen

Als Bibliotheek zijn we altijd op zoek naar vernieuwing. Naar nieuwe manieren om onze kennis over onder meer taal, lezen en leesplezier met je te delen. Daarom ontwikkelde de Bibliotheek Zuid-Kennemerland deze podcast, met innovatiesubsidie van de Koninklijke Bibliotheek. Andere Bibliotheken kunnen nieuwe afleveringen toevoegen.