SeniorWeb (SCC) nu ook leercentrum in Maarssen

Gepubliceerd op: 24 oktober 2018 11:00

NĂ¡ Breukelen wordt nu ook Maarssen officieel leercentrum van SeniorWeb.

Maandag 19 november, 13.30 uur wordt het nieuwe leercentrum in de Bibliotheek Maarssendorp officieel geopend door wethouder Hetty Veneklaas.

Vanuit de Bibliotheken in Breukelen, Maarssendorp en Maarssenbroek kunnen wij nu inwoners helpen om handiger te worden met het gebruik van computer, tablets of smartphones.

Inwoners zijn deze middag van harte welkom om kennis te komen maken met de vrijwilligers van SeniorWeb. Doe mee aan een quiz, bekijk de tips over het maken van selfies, stel je vraag over tablet, computer of telefoon, schrijf je in voor een gratis lidmaatschap SeniorWeb tot eind 2019, of drink een kopje koffie en kijk eens rond in de Bibliotheek.
Ook een medewerkster van de gemeente is deze middag aanwezig voor uitleg over hun website. Ze zal een aantal veelgebruikte formulieren toelichten zoals gezondheidsverklaring rijbewijs ouderen, afvalwijzer, meldingenformulier en tuinzak.

SeniorWeb verzorgt iedere week een gratis digitaal vragenuur en diverse computercursussen in de Bibliotheek Breukelen, Maarssendorp en Maarssenbroek. Bekijk hier het cursusoverzicht van Seniorweb.