TijdschriftenBieb

Gepubliceerd op: 15 december 2020 12:00

Nieuw in de online Bibliotheek: de TijdschriftenBieb! Lees tijdschriften op je telefoon of tablet. Van AutoWeek tot Yoga Magazine.

De TijdschriftenBieb is een tijdelijke app waar op dit moment 16 titels in staan. Deze app is er om ter onderzoeken of deze vorm van tijdschriften lezen via de Bibliotheek bevalt, zowel voor de bibliotheekleden als voor de uitgevers van die tijdschriften.

Download de app

De TijdschriftenBieb kun je gratis downloaden in de App Store of Google Play. Na het downloaden log je in met je pasnummer en wachtwoord die je ook gebruikt om je boeken te reserveren. Daarna kun je kiezen uit onderstaande 16 tijdschriften! Van elk tijdschrift zijn de edities vanaf begin 2020 beschikbaar, altijd tot de voorlaatste editie. Er zit geen limiet aan het aantal tijdschriften dat je kunt lezen. Wel worden de tijdschriften na drie weken automatisch uit je leesmap verwijderd.

Deze tijdschriften zijn beschikbaar:

• A World of Culture
  • Ariadne at Home