Woon je in Stichtse Vecht en wil je meedoen met een onderzoek?

Gepubliceerd op: 5 januari 2021 16:45

Wij willen graag weten wat je bezig houdt. We gaan daarvoor in gesprek met inwoners uit Stichtse Vecht. Wat heb je nodig om fijn te kunnen leven en wonen in Stichtse Vecht? Wat kan er verbeterd worden? Doe je mee?

Dit onderzoek is een initiatief van Kwadraad Maatschappelijk Werk, Leef MD, Jeugd-Punt, Welzijn Stichtse Vecht, Handje Helpen en de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Alignment House.

Ben je tussen de 16 en 27 jaar?

Laat ons weten wat jij belangrijk vindt!

Wil jij met ons in gesprek over jouw leven en wonen in Stichtse Vecht? Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en woon je in Stichtse Vecht bij je ouders/verzorgers en ga je nog naar school of studeer je óf woon je zelfstandig? Meld je dan nu snel aan voor onze online bijeenkomst op dinsdag 26 januari van 16.30 – 18.30 uur.

Wat gaan we doen?
Samen met nog 10 andere jongeren uit Stichtse Vecht gaan we samen in gesprek. We horen graag wat jij belangrijk vindt om fijn te kunnen leven en wonen in Stichtse Vecht. Zo kunnen we er voor zorgen dat wij activiteiten kunnen organiseren die aansluiten bij wat jij leuk vindt of nodig hebt!

Wanneer en waar?
Enthousiast? Mail dan snel naar Willeke Bredewold, van Alginment House: pi@alignmenthouse.nl en laat weten dat je bij deze online bijeenkomst wilt zijn! We zien je dan graag op dinsdag 26 januari van 16.30 tot 18.30 uur online.
Heb je nog vragen, stuur een mail naar Eric de Haan, directeur van de Bibliotheek: e.de.haan@bibliotheekavv.nl.

Ben je tussen de 30 en 55 jaar?

Ga met ons in gesprek over leven en wonen in Stichtse Vecht!

Wat gaan we doen?
Wij willen graag weten wat je bezig houdt. Samen met inwoners uit Stichtse Vecht gaan we met elkaar in gesprek. Wat heb je nodig om fijn te kunnen leven en wonen in Stichtse Vecht? Waar loop je tegenaan in je leven? Zo kunnen wij er voor zorgen dat onze activiteiten zo goed mogelijk aansluiten bij ieders behoeften.

Voor wie?
Ben je tussen de 30 en 55 jaar en woon je in Stichtse Vecht? Dan gaan we graag met je in gesprek! We organiseren een interactieve bijeenkomst met ongeveer 10 deelnemers. De sessie duurt ongeveer 2 uur en zal online plaatsvinden. Voorbereiden hiervoor is niet nodig.

Wanneer en waar?
De bijeenkomst vindt plaats via MS Teams, op vrijdag 28 januari van 19.30 tot 21.30 uur.
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Willeke Bredewold, van Alignment House pi@alignmenthouse.nl of te bellen naar 0348-712601.
Heb je vragen? Aarzel dan niet ze te stellen aan Eric de Haan, directeur van de Bibliotheek: e.de.haan@bibliotheekavv.nl.