Je vakantie begint met boeken

Gepubliceerd op: 8 juli 2019 12:00

De vakantie is het ideale moment om een lekkere stapel boeken te lezen. Gemiddeld nemen we maar liefst zes boeken mee op reis! Welke boeken gaan dit jaar mee in jouw koffer?

De Bibliotheek is de hele zomer gewoon geopend. Alle tijd dus voor het uitzoeken van boeken, tijdschriften, luisterboeken, dvd’s en meer.
Geen tijd om naar de Bibliotheek te komen, maar toch even rondsnuffelen voor een lekkere stapel vakantieboeken? Kijk op onze inspiratiepagina’s en reserveer je favoriete boeken direct online..

VakantieBieb
Ook de VakantieBieb is deze zomer weer open. Met ruim 50 boeken voor jeugd en volwassenen. Gratis voor leden én niet-leden.
En natuurlijk is er voor leden ook de online Bibliotheek met duizenden e-books en luisterboeken. Ook handig voor onderweg.

In Nederland op vakantie? Neem je pas mee!
Ga je in Nederland op vakantie? Neem dan je Bibliotheekpas mee. Je kunt bij heel veel Bibliotheken in Nederland als gastlener terecht. Het kost niets extra. Bekijk hoe het werkt op nationalebibliotheekpas.nl.