Nieuw: Spreekuur Vrijwilligerscentrale in de Bibliotheek Maarssenbroek en Loenen

Gepubliceerd op: 17 december 2018 12:00

Wil je graag vrijwilligerswerk willen doen, maar weet je nog niet zo goed wat past of wat het aanbod is? Of ben je juist op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor je organisatie? Kom langs op een van de spreekuren van de Vrijwilligerscentrale in de Bibliotheek.

Een keer per maand op de woensdagmiddag houdt de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht een spreekuur in de Bibliotheek Maarssenbroek en de Bibliotheek Loenen. Of je nu een vrijwilligersfunctie zoekt of juist extra vrijwilligers voor je organisatie wilt werven, je bent van harte welkom bij een van de medewerkers van de Vrijwilligerscentrale. Ze kijken graag vrijblijvend mee naar de mogelijkheden en geven desgewenst advies.

Elke eerste woensdag van de maand in de Bibliotheek Maarssenbroek
Elke laatste woensdag van de maand in de Bibliotheek Loenen
Tijdstip: 15:00 uur - 17:00 uur

Het is een inloopspreekuur. Je kunt dus gewoon langskomen zonder een afspraak.
Komt bovenstaand tijdstip niet uit? Kijk dan op de website van de Vrijwilligerscentrale en maak een afspraak: www.vrijwilligersstichtsevecht.nl