Week van de Loopbaan

Gepubliceerd op: 9 augustus 2021 11:00

Van 13 t/m 17 september is het de Landelijke Week van de Loopbaan. In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open. Zo ook in de Bibliotheek AVV.

13 en 16 september:
Rose-Marie Lucas, Noloc erkend loopbaanprofessional van Rooskleurig Coaching
, heeft twee middagen spreekuur in de Bibliotheek Mijdrecht en de Bibliotheek Maarssenbroek. Meld je aan voor een gratis loopbaangesprek.

14 en 16 september:
Namens het Werkgeversservicepunt Stichtse Vecht zijn Wendy Werensteijn en Eshter de Munck twee ochtenden aanwezig in de Bibliotheek Maarssenbroek. Zij kunnen helpen bij het opstellen of verbeteren van je CV.

14 september:
Accountmanager Suzanne Brull houdt spreekuur in de Bibliotheek Mijdrecht. In een individueel gesprek van ca. 20 minuten kan Suzanne je inzicht geven in welke vacatures in de gemeente en in de regio worden aangeboden.

15 september:
Wat kan je doen om de beste sollicitant te worden. Trainer Jacqueline Van Bruggen wijst je de weg. Workshop in de Bibliotheek Mijdrecht.

17 september:
Solliciteren is een vaardigheid. Dat kan je leren. In een workshop geeft trainer Pieter Scholten tips en trucs om een sollicitatiegesprek te voeren. Workshop in de Bibliotheek Mijdrecht.