#Zinin, Utrechtse verhalen vol vertier

Gepubliceerd op: 1 april 2019 10:00

Daor hebbe-n-’t zoa’n schik gehad!, gezelligheid kent geen tijd, hoe meer zielen hoe meer vreugd! De komende tijd staat UtrechtAltijd.nl in het teken van vertier. Vrolijke verhalen uit de provincie Utrecht over levenslustige types zoals Matthias Withoos, Wim Sonneveld en Fred Kaps, de grote goochelaar van Utrecht.

Reis mee langs de schuttersfeesten in Soest, het Lampegietersfeest in Veenendaal, de krokodillen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen en het Hooglandse carnaval. Duik de herberg in, ontdek hoe leuk jaarmarkten waren en vier feest in Wijk C tijdens het eerste oranjefeest van Nederland: Prinsessedag. De voorloper van Koninginne- en Koningsdag zoals we dat nu vieren. Krijg je al zin in wat vertier?

Verhalen over vertier
De campagne #Zinin start is gestart in april. Op UtrechtAltijd.nl lees je nu wekelijks, een half jaar lang, een nieuw verhaal. De verhalen vertellen alles over het vertier in Utrecht. Ken jij nog leuke, spannende, interessante en of vrolijke verhalen rondom dit thema? Via UtrechtAltijd.nl heb je de kans om dit verhaal te delen met een breed publiek. Daarmee zet je ook jouw verhaal in de schijnwerpers.

Zo doe je mee
Schrijf een verhaal en stuur dit in via info@utrechtaltijld.nl. Weet je niet precies hoe of wat? Bekijk dan onze schrijfwijzer ‘Schrijf mee aan het verleden van Utrecht’. Mocht je wel goede ideeën hebben maar geen tijd? Neem dan contact met ons op via info@utrechtaltijd.nl. We kunnen je helpen om je verhaal op papier te zetten.