Wilt u ook meedoen aan een Zomer-leesclub?

Gepubliceerd op: 6 juni 2018 12:00

De komende zomer kunt u meedoen aan een speciale Zomer-leesclub, bedoeld voor mensen die in juli en augustus niet op vakantie zijn. In een Zomer-leesclub lees je drie romans en je bespreekt ze aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen. Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, is initiatiefnemer van dit culturele zomer-evenement.

Een reis door het leven

Het thema is dit jaar ‘Een reis door het leven’, en de drie boeken die de leesclubs gaan lezen zijn: Je ziet mij nooit meer terug van Sonja Barend, de bestseller De acht bergen van Paolo Cognetti, en de boeiende roman De Heilige Rita van Tommy Wieringa.

Als zich in uw woonplaats minstens vier mensen hebben aangemeld, worden zij met elkaar in contact gebracht, en kan de afspraak voor de eerste boekbespreking gemaakt worden.
Als de leesclub graag in de Bibliotheek bijeen wil komen, kan dat tijdens openingstijden. Het is fijn als u dit zelf aan uw Bibliotheek wilt doorgeven.

De kosten die Senia in rekening brengt bedragen € 16,00 per persoon.
Als u interesse hebt, kunt u zich melden via de website van Senia of via info@senia.nl.
Senia brengt belangstellenden met elkaar in contact zodra er vier of meer aanmeldingen zijn. Voor meer informatie zie ook www.senia.nl.