Maatschappelijke stagiair voor diverse Bibliotheken

De Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen is de meest bezochte openbare instelling in onze gemeentes De Ronde Venen en Stichtse Vecht, met ruim een kwart miljoen bezoekers en 750 duizend uitleningen per jaar, 9 vestigingen, 30 medewerkers en meer dan 200 vrijwilligers.

Voor de periode van november t/m mei hebben wij plaats voor maatschappelijke stagiaires in Breukelen, Loenen en Maarssenbroek.

Tijdens de stage draai je mee als volwaardig lid van het team in de Bibliotheek, met de volgende taken:
• het meehelpen tijdens de openingstijden van de Bibliotheek
• het meehelpen bij activiteiten zoals de Kinderboekenweek (oktober) en de Nationale Voorleesdagen (januari/februari)
• het informeren van bezoekers over onze verschillende Bibliotheekdiensten, zoals de catalogus en apps
• het verwerken van collectielijsten en andere administratieve zaken
• het opruimen en retailen van ingeleverde materialen

Wat verwachten we van jou:
• je kunt verantwoordelijkheid nemen
• je kunt nauwkeurig werken
• je kunt samenwerken
• andere mensen van dienst kunnen zijn.

Wat kun je van ons verwachten:
• een plezierige en inspirerende werkomgeving

Voor meer informatie of vragen over de stage kan je contact opnemen met een van de medewerkers van de Bibliotheek Breukelen of de Bibliotheek Loenen.

Wil je je talenten bij ons inzetten en verder ontwikkelen? Mail je sollicitatiebrief:
als je in Breukelen stage wilt lopen naar breukelen@bibliotheekavv.nl
als je in Loenen stage wilt lopen naar loenen@bibliotheekavv.nl
als je in Maarssenbroek stage wilt lopen naar maarssenbroek@bibliotheekavv.nl