Medewerker Informatie & Advies

De Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen is er voor iedereen. Je kunt je hele leven lang bij ons terecht voor je persoonlijke ontwikkeling. We stimuleren je om zelfstandig en volwaardig te kunnen deelnemen aan de maatschappij. Je kunt bij ons lezen, leren en je informeren, je kunt werken of ontspannen. Wij doen ons werk samen met partners en de gemeenten De Ronde Venen en Stichtse Vecht, vanuit onze vestigingen, met onze collectie en met onze activiteiten.

Ons doel is: mensen perspectief geven en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen

Spreekt dit jou aan? Dan zoeken we jou!

Medewerker Informatie & Advies

voor 20 uur per week

Als medewerker Informatie & Advies ben je allereerst onderdeel van het team Publieksservice, je ondersteunt klanten bij het zoeken naar en vinden van informatie(bronnen). Je bent verantwoordelijk voor het aantrekkelijk presenteren van de collectie en de vestiging en zorgt daarmee voor een veilige plek waar mensen onbevangen binnen kunnen lopen, waar ze niets moeten maar wel alles kunnen vragen.
Deze werkzaamheden voer je in eerste instantie uit voor en in de vestigingen Abcoude, Vinkeveen en Wilnis.
Daarnaast vervul je een rol binnen het team Leren. Je bedenkt, organiseert en voert samen met in- en externe collega’s activiteiten uit voor de doelgroep die bestaat uit mensen die hun (digitale) taalvaardigheden verder willen ontwikkelen.

Wat vragen wij van jou?
• relevante werkervaring
• enthousiasme
• je stapt gemakkelijk af op bezoekers
• interesse in maatschappelijke trends en lokale ontwikkelingen
• affiniteit met het Sociaal Domein
• goede digitale vaardigheden en kennis van nieuwe media
• organisatietalent
• mbo denk- en werkniveau, bij voorkeur aangevuld met trainingen of opleidingen op het vakgebied

Van al onze medewerkers vragen we de volgende kerncompetenties:
• ondernemend, klantgericht, verantwoordelijk, flexibel, samenwerkingsgericht, oplossingsgericht en maatschappelijk bewust

Wat bieden wij?
• een uitdagende functie met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
• ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, initiatief en creativiteit
• een prettige, informele en open werksfeer
• deels flexibel in te zetten uren
• een functie voor (in eerste instantie) een jaar
• aanvangssalaris afhankelijk van kennis en ervaring € 2.006 - € 2.468 (bruto, op basis van een 36-urig dienstverband)
• 8% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 3,25%

Wil je je talenten bij ons inzetten? Stuur je motivatie met cv vóór 16 maart naar Ineke Wijnands, i.wijnands@bibliotheekavv.nl.